Beställning & leverans

Tar ni ut fraktkostnader?

Du betalar ett bidrag per beställning för att förbereda, kontrollera och leverera beställningen. För varje beställning under 149,99€ /SEK 1571 kommer en fraktavgift på minst €13,99 / SEK 146.50 att debiteras. Med varje beställning över €149,99 /SEK1570 är frakten gratis inom Sverige. Om du lägger flera beställningar på samma dag är det möjligt att skicka dessa beställningar tillsammans.

För beställningar under €149,99 /SEK1571 debiteras fraktkostnaden separat. När du returnerar din beställning i sin helhet får du hela köpesumman tillbaka. Returkostnaderna är för egen räkning.


Behöver jag ett konto för att beställa?

Nej, det är inte obligatoriskt att ha ett konto. Att ha ett konto ger många fördelar. Du kan skapa ett konto med din första beställning så att du kan beställa med 1 knapptryckning nästa gång.


Hur lång tid tar det att få ditt paket?

Intertaping.nl strävar efter att leverera ditt paket inom 5 dagar. Din beställning är alltid försedd med en track & trace-kod och du kan spåra ditt paket via bekräftelsen vi skickar.


Jag är inte hemma, vad nu?

Inte hemma vid leveranstillfället? Inga problem! I så fall görs ett standardförsök att leverera paketet till dina grannar. Om detta inte heller fungerar kommer leveranspersonen att lämna ett meddelande till dig. Du hittar en "inte-hemkod" på detta. Med denna kod kan du på leveranspersonens sida samma dag fram till 22:00 ange var du vill ha din beställning levererad vid ett andra försök.

Du kan sedan välja ett av följande alternativ:

  • Leverans annan dag (kan schemaläggas upp till 6 dagar i förväg).
  • På en av insamlingsplatserna i hela Nederländerna. Du hämtar din försändelse från kl 16 nästa dag.

rabattkoder

Rabattkoder måste läggas till och behandlas omedelbart vid beställning. Vi kan inte reglera eller återbetala rabatter i efterhand.  


Beställ enkelt online

Intertaping är specialiserat på rådgivning och distribution av medicinska band, stödband och relaterade produkter för professionella terapeuter, sjukgymnaster, idrottsterapeuter och (semi)professionella idrottare. Mer information om andra typer av Kinesio Tape hittar du här:

 

Acutop (från huset) Nasara Temtex KT Tape