Granska villkor

Recensioner av våra tjänster och produkter är mycket värdefulla för andra kunder, så vi hanterar dem med största omsorg. Intertaping.BV publicerar bara recensioner från kunder och personer som faktiskt har provat produkten.

Recensioner om upplevelsen med Intertaping läggs på TrustPilot, det finns alltid en kundorder kopplad till detta. De publicerade recensionerna modereras av TrustPilot som en oberoende mellanhand. Både positiva och negativa recensioner om Intertaping BV publiceras.

Från och med den 28 maj 2022 har riktlinjerna för att placera produktrecensioner skärpts och endast recensioner kommer att läggas upp vars e-postadress kan kopplas till en kundorder som den granskade produkten köptes med. Recensioner som lagts upp före detta datum kan inte alla spåras tillbaka till en beställning. Intertaping BV betalar inte för utläggning av recensioner, då recensioner ersätts av tredje part, anges detta.

Hur betygsätter vi recensioner?

Intertaping BV publicerar bara recensioner från kunder och personer som faktiskt har använt produkten, även när den är negativ eller neutral. Innan recensionen läggs upp kontrollerar vi manuellt om den är äkta och uppfyller våra recensionsvillkor. När produkten har köpts på Intertaping.nl kommer vi att nämna detta i recensionen. Intertaping BV betalar inte för recensioner, då granskare har fått ersättning från annan part, uppges detta.

Upplagda produktrecensioner granskas manuellt av vår kundtjänst, om något inte går enligt plan så kontaktar vi aktuell kund. Granskningen kommer att finnas online inom 1 till 3 arbetsdagar. Både negativa och positiva recensioner kommer att publiceras på sajten.

Recensioner som vi inte kommer att publicera innehåller något av följande:

  • Du köpte inte varan via Intertaping.nl
  • Dåligt eller stötande språk
  • Frågor om beställningens status eller priset
  • Kommersiellt innehåll utan uttryckligt omnämnande
  • URL till andra webbplatser
  • Åsikter eller uttalanden som inte har något att göra med upplevelsen av artikeln