Over ons.

De geschiedenis van Intertaping in een notendop.

Om oss!


fundament


Intertaping är ett företag som grundades i december 2011 med idén att revolutionera onlinemarknaden för kinesiotape, deras skapare, båda unga entreprenörer och har lång erfarenhet inom området e-handel i Spanien. Dess grundande låg i Badajoz, och tog ledningen av företaget i Badajoz och logistikledningen i La Redondela (Huelva).

I maj 2012 var InterTaping en onlinebutik som översteg månadsförsäljningen i Spanien och Portugal, tack vare policyn med "justerade priser utan att snåla med kvaliteten." Men var inte främmande för den enorma bankkrisen och bristen på finansiering kvävde tillväxten av företaget, som började ta form en enorm revolution för att stärka grunden för denna tillväxt och vara beredd att gå så långt som möjligt.
I juli 2012 bytte bolagsnamnet till kommanditbolag, vilket gör det möjligt för nya aktieägare som i sin tur ger bolaget den finansiella stabilitet det behöver för att växa i en självförsörjande utan extern finansiering, vilket gör att bolaget har lyckats övervinna vad som löst kallas som gå jämt upp.

 

Nya utmaningar


InterTaping befinner sig för närvarande i en expansionsfas och internationalisering. Vi har nyligen börjat verka i Tyskland, Belgien och Nederländerna.
Även under de kommande månaderna kommer vi att hoppa in i Centraleuropa och kommer att fortsätta att stärka relationerna med våra partners och kunder.