KT Kinesiotape bryter ny mark vid behandling av idrottsskador!

Revolutionerande

KT Kinesiotape är en revolutionerande idrottsmedicinsk lösning för att behandla och förebygga vanliga idrottsskador som ITBS, smalbensspjälor, plantar fasciit, knäsmärtor med mera. Ultralätt, stretchig och stark, KT Tape är mycket effektiv för att ge smärtlindring, stabilitet och stöd och snabbare återhämtning av skadade eller ömma muskler och leder - utan att offra komfort eller rörelseomfång. 

KT Kinesiotape är lätt att använda och lätt att applicera. De vanligaste sårapplikationerna kräver bara två remsor med tejp, och varje låda med tejp kommer med steg-för-steg-instruktioner. Anteckningsspecifika videoinstruktioner (1-2 minuter långa) för vanliga applikationer finns också tillgängliga på KT Tapes webbplats. (https://www.kttape.com/pub/media/instructions/English-US-Instruction.pdf)

Den är designad för professionella idrottare, olympier och aktiva människor runt om i världen som tar hälsa och fitness på allvar och vägrar att sluta träna, spela eller leva aktivt och fritt. Designen är minimalistisk, resultatet är magiskt.

KT Kinesiotape PRO bryter ny mark vid behandling av idrottsskador

Enligt idrottsläkare är appliceringen av Kinesio KT Tape PRO det bästa sättet att behandla och förebygga de vanligaste idrottsskadorna. KT Kinesiotape PRO är särskilt lätt, elastiskt och starkt, vilket gör behandlingen av ITBS, smalbensskenor, plantar fasciit, knäsmärta etc. mycket effektiv och smärtlindrande. Det hjälper till att påskynda återhämtningen av ömma muskler och leder samtidigt som rörelsefriheten bibehålls.


KT Kinesiotape PRO är vattentålig och snabbtorkande.

KT Kinesotape PRO kan bäras i duschen, i poolen eller när du gör vattensporter. De syntetiska prestandafibrerna är snabbtorkande och vattentåliga. Den erbjuder överlägsen styrka, stretch och rekyl. KT Tape PRO innehåller även ett lim som ser till att tejpen sitter på plats i 4 till 7 dagar. KT Kinesiotape PRO innehåller fibrer som har en starkare elastisk kärna än Kinesiotape med bomullskärna. Som ett resultat får muskler, leder och senor bättre stöd utan att begränsa komforten och rörelsefriheten.


Varför idrottare väljer Kinesio KT Tape PRO.

  • Slitstarkt 100 % syntetiskt tyg som andas mycket
  • Flexibelt stöd för att bibehålla hela rörelseomfånget
  • Sitter kvar på huden genom svett och fukt
  • Bekväm att bära upp till 7 dagar
  • KT Tape Pro finns i färdigskurna och oklippta varianter

Se sortimentet Kinesio KT Tape Pro Här